Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636
Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636

O tânără însărcinată în 5 luni și-a înfipt un cuțit în burtă


O tânără de 17 ani, din comuna Brăhășești, județul Galați, însărcinată în 5 luni, a vrut să se sinucidă. Potrivit anchetatorilor, ea s-a înjunghiat în abdomen cu un cuțit. Rămâne să se stabilească dacă ținta a fost copilul nenăscut sau ea. Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, nu este prima dată când fata recurge la un astfel de gest. Ea a mai avut o tentativă de suicid, la momentul respectiv vrând să-și pună capăt zilelor cu pastile.
Incidentul s-a petrecut duminică seara, în casa soacrei sale din Adjud. „La data de 10 august a.c., ora 20.05, polițiștii adjudeni au fost sesizați despre faptul că A. Rahela, de 17 ani, din comuna Brăhășești, județul Galați, în timp ce se afla la soacra sa din municipiul Adjud, a încercat să se sinucidă, înjunghiindu-se în abdomen cu un cuțit. Aceasta a fost internată pentru a primi îngrijiri medicale. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului”, ne-a precizat inspectorul principal Bogdan Taoder, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea.
    Oamenii legii fac în continuare cercetări pentru a stabili cu exactitate ce a determinat-o pe tânără să recurgă la un astfel de gest. Acum, ea este internată în Spitalul Municipal Adjud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?