Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

VIDEO și FOTO! Doi copii și un adult, răniți într-un accident la Golești; trei mașini implicate

Un accident rutier a avut loc în această dimineață, în jurul orei 11.00, pe DN 2 E 85, la Golești. Conform ISU Vrancea, Detașamentul de Pompieri Focșani intervine, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, pentru acordarea primului ajutor calificat la trei victime neîncarcerate (1 adult și 2 copii) rezultate în urma unui accident rutier produs pe DN2 pe raza localității Golești. Paramedicii au acordat primul ajutor calificat unei victime, de sex feminin, ce prezenta dureri toracice și cervicale. Aceasta a fost preluată și transportată cu ambulanța SMURD la UPU Focșani.

Conform IPJ Vrancea, sunt trei autovehicule implicate, iar sensul de mers Focșani -Buzau este blocat, circulându-se alternativ.

UPDATE! 11.30   Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 2, la ieşirea din loc. Goleşti, judeţul Vrancea, către mun. Buzău, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate 3 autoturisme. În urma impactului au rezultat 3 victime, asupra cărora se acordă îngrijirile medicale la faţa locului. Traficul este restricţionat pe sensul de mers Focşani – Buzău şi se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliţiei rutiere. Se fac cercetări pentru stabilirea mecanismului producerii coliziunii.

UPDATE 2! Potrivit IPJ Vrancea, o femeie, de 23 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Buzău-Focșani, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, respectiv carosabil umed, ploaie torențială, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu două autoturisme care circulau regulamentar. Din accident a rezultat rănirea ușoară a două femei și a unui minor în vârstă de 5 ani. Rezultatele testărilor cu aparatul etilotest au fost negative în toate cele trei cazuri. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?