Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

10 karateka de la Kazumi Panciu merg la Mondiale


Secția de karate a Clubului Sportiv Kazumi Panciu a stabilit sportivii care vor reprezenta clubul la cea mai importantă competiție din acest an,
Campionatul Mondial SKDUN din Polonia (întrecere programată în perioada 10-12 octombrie la Gornik). Sensei Marius Cojocaru mizează la întrecerea supremă pe 10 karateka, care au șanse mari să urce pe podium, mai ales că toți sportivii au fost medaliați la competițiile naționale organizate în acest an.
Cei 10 karateka de la CS Kazumi Panciu care vor intra pe tatami în Polonia sunt: Cristina Surugiu, Anca Grigoraș, Eduard Crucianu, Cerasela Puflea, Sandu Åžtefan, David Cautiș, Antonio Vasilache, Ancuța Vișan, Dorinel Ciolan și Alexandra Lișiță. „Sunt foarte mulțumit de cele patru secții: Panciu, Adjud, Păunești și Câmpuri. Mulțumesc încă o dată părinților sportivilor care sunt sufletul acestui club investind în noi răbdare și  încredere. Mă înclin în fața domniilor lor și promit că o să fac tot ce ține de mine să ajungem și să ne menținem pe un loc de care să fie mândri de noi”, a declarat antrenorul sportivilor de la CS Kazumi Panciu, sensei Marius Cojocaru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?