Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614
Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614

Doar 40 de tichete „Euro 200” s-au întors la ISJ pentru decontare


Doar 40 de tichete valorice, eliberate în cadrul proiectului „Euro 200”, s-au întors până în prezent la sediul Inspectoratului Școlar Județean pentru decontare. Cei 600 de elevi care au fost acceptați la nivelul județului Vrancea în cadrul programului „Euro 200” mai au timp până la finele lunii august să își achiziționeze un calculator de la firmele IT implicate în program. Firmele de la care au achiziționat elevii sistemele PC pot depune tichetele până în luna octombrie la sediul Inspectoratului Școlar Județean. 
Începând cu 1 septembrie, bonurile valorice nu vor mai putea fi folosite în vederea achiziționării de calculatoare prin programul „Euro 200”. „Din cele 600 de tichete distribuite la nivelul unităților școlare din Vrancea, au ajuns la ISJ pentru decontare 40 de tichete. Firmele de unde au achiziționat elevii calculatoarele pot depune tichetele pentru a obține contravaloarea tichetelor până în luna octombrie”, precizează reprezentanții ISJ Vrancea.
În cadrul acestui program, elevii cu posibilități financiare reduse pot beneficia de un tichet cu valoarea de 200 de euro, cu care pot achiziționa un sistem PC. Programul „Euro 200” este adresat atât elevilor cât și studenților care au până în 26 de ani, ce provin din familii cu un venit brut lunar de cel mult 150 de lei pe membru de familie.

14 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?