Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

Elevii Şcolii „Ştefan cel Mare”, mutaţi în Sud


   Primarul Decebal Bacinschi s-a întors din concediu, iar prima sa prioritate a fost aceea de a identifica un spațiu potrivit, unde vor putea învăța elevii Åžcolii „Åžtefan cel Mare” din Focșani până la finalizarea lucrărilor de reabilitare demarate încă din primăvară la această unitate de învățământ.
   Așadar, la toamnă, elevii se vor muta cu studiul în clădirea Universității „George Barițiu”, situată în zona de Sud a municipiului Focșani. Soluția este însă una provizorie, iar elevii vor fi mutați în sediul lor, imediat ce lucrările se vor finaliza, se speră într-un interval de timp cât mai scurt. Astfel, primarul   Decebal Bacinschi și cei din conducerea Școlii „Ștefan cel Mare”, împreună cu cei din conducerea Inspectoratului Școlar au mers ieri la sediul universității private pentru a vedea care sunt condițiile.
   De altfel, inspectorul școlar general adjunct Luminița Balaban a fost cea care alături de primarul Decebal Bacinschi s-a ocupat de rezolvarea acestei probleme foarte delicate a Åžcolii ,,Åžtefan cel Mare”. „S-au identificat soluții pentru a deschide anul școlar în bune condiții pentru elevii și cadrele didactice ale Åžcolii Ștefan cel Mare. Elevii vor învăța în sediul unde a funcționat Facultatea Gheorghe Barițiu” a spus inspectorul școlar general adjunct Luminița Balaban.
Din toamnă, vor funcționa la Åžcoala „Åžtefan cel Mare” din Focșani 24 de clase dimineața, inclusiv cele patru clase pregătitoare și 18 clase după-amiaza, la gimnaziu.

14 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?