Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

Doi vrânceni pe lista de “admitere” pentru posturile de observatori


Luni s-a încheiat termenul de depunere al dosarelor pentru cei care își doresc să devină observatori de joc la Liga 2, Liga 3 și Campionatele Naționale de Juniori A și B. Examenul pentru cele 100 de posturi de observatori de joc scoase de Federația Română de Fotbal la concurs a avut loc ieri, în sala „Nicolae Dobrin”.
Admiterea s-a făcut după un test în sistem grilă, care a conținut 30 de întrebări, fiecare cu trei variante de răspuns. Cele 30 de întrebări au fost împărțite în trei secțiuni, după cum urmează: întrebările 1-10 din Regulamentul de organizare a activității fotbalistice, întrebările 11-20 din Regulamentul Disciplinar și întrebările 21-30 din Legea 4/2008 completată cu Legea 10/2012.
Posturile de observatori de joc vor fi ocupate de cei mai buni 100 de candidați, în ordinea descrescătoare a punctelor obținute la testul grilă, dar cu condiția întrunirii unui minim de 21 de puncte. Rezultatele testării vor fi publicate pe site-ul www.frf.ro. La examenul de ieri a participat pentru un post de observator de joc și Stan Gheorghiu, fostul președinte al Asociației Județene de Fotbal Vrancea.
Unele dintre dosarele celor care s-au înscris la examen au fost invalidate, întrucât nu au respectat cerințele întocmirii mapei de candidatură (cerere semnată, cazier judiciar și adeverință medicală), iar aplicanții care au fost arbitri divizionari nu pot participa la concursul pentru posturile de observatori de joc, dar pot candida pentru posturile de observatori de arbitri. Este cazul lui Vasile Burgă, fost arbitru divizionar, care se va „muta” la celălalt concurs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?