Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Ofițerul mort în urma unei bătăi a fost înmormântat


Costel Cucută, ofițerul în rezervă din Ministerul Apărării Naționale, care astăzi ar fi împlinit 44 de ani, a fost condus duminică pe ultimul drum. El a fost înmormântat în cimitirul din comuna Popești, după cum ne-a spus fratele său la finele săptămânii trecute. Până duminică după-amiază, nimeni nu fusese reținut în acest caz. Procurorul de caz ne-a spus sâmbătă că verificările continuă pentru a se stabili cu exactitate cine l-a bătut pe bărbat.
    Reamintim că ofițerul a ajuns la Spitalul Județean Focșani în seara zilei de 22 iulie a.c. La câteva zile după ce a fost operat, el a intrat în comă, iar în dimineața zilei de 31 iulie a.c., a decedat la Secția de Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului Județean Focșani. Soția victimei a arătat cu degetul către consilierul local PP-DD Năstase Chivu imediat după ce soțul său a ajuns la spital. Consilierul și soția sa au negat că ar avea vreo legătura cu acest caz, acuzându-l pe ofițer că a intrat în curtea lor.
    Anchetatorii ne-au spus că audierile în acest caz vor continua și astăzi, consilierul neputând fi audiat vinerea trecută atunci când a fost chemat la sediul Parchetului, deoarece avocatul său nu era prezent.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?