Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Site-ul CUP a revenit la normal, după atacul hackerului arab


Compania de Utilități Publice Focșani și-a rezolvat ieri dimineață problema site-ului companiei care fusese nefuncțional începând de duminică. Directorul CUP, Gheorghe Vasilescu, a declarat că a fost o problemă cu firma care asigura găzduirea site-ului. Din fericire, a explicat directorului, conținutul site-ului nu a fost afectat de acest atac. „A fost afectată compania care asigură hostingul, nu a fost afectat conținutul site-ului. A fost doar un sistem prin care cei care intrau erau redirecționați către pagina acelui hacker”, a explicat directorul CUP. 
 Totuși, la o căutare cu cuvintele „cup focsani” pe google, apare în continuare mesajul hackerului în limba engleză și cu caractere arabe.
 Reamintim că site-ul www.cupfocsani.ro a fost nefuncțional duminică iar cei care încercau să îl acceseze vedeau un ecran negru pe care scria cu litere albe, în arabă și în engleză, „Allah is the greatest. This penetration for Gaza. Go to hell. Bye” („Allah este cel mai mare. Această spargere e pentru Gaza. Duceți-vă dracului. Adio”). În loc de interfața obișnuită, o muzică arabă se auzea în fundal.
 

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?