Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

O căruță a fost spulberată de o mașină, iar doi oameni se zbat între viață și moarte


Un grav accident de circulație s-a produs sâmbătă dimineață pe drumul european, în apropiere de comuna Slobozia Bradului. Doi oameni, care se aflau într-o căruță, se zbat acum între viață și moarte pe paturile unui spital din București. Ionel C., de 52 de ani și Aurel R., de 57 de ani, ambii din comuna Slobozia Bradului se aflau într-o căruță în momentul în care un Ford Escort, condus de Vasile Adrian B., de 24 de ani, din județul Ilfov, a izbit atelajul în plin. Ancheta a arătat că mașina și căruța se deplasau în aceeași direcție. Căruța era prima, în spatele ei o altă mașină, iar în spatele acesteia Ford-ul. Șoferul mașinii care circula în fața Fordului a observat căruța, a semnalizat și a trecut pe cealaltă bandă. Șoferul Fordului nu a văzut atelajul și a intrat direct în el, provocând o adevărată tragedie. 
 Cei doi bărbați din Slobozia Bradului au fost preluați imediat după accident de echipajele ajunse la fața locului și aduși la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani pentru investigații medicale. Bărbatul de 52 de ani a fost diagnosticat cu traumatism coloană lombară, traumatism cranio-cerebral și tetraplegie (paralizie a membrelor-n.r) post-traumatică. El a fost dus cu elicoperul SMURD la Spitalul Bagdasar Arseni din București. „Pacientul a fost preluat de la Spitalul Județean și dus la Baza de Aviație de unde a fost preluat de un elicopter SMURD București și transportat la Spitalul Bagdasar Arseni pentru investigații suplimentare”, a declarat dr. Laurențiu Albiș, directorul medical al SAJ Vrancea. Cea de-a doua victimă a fost diagnosticată cu politraumatism prin accident rutier, escoriații faciale, traumatism cranio-facial, traumatism de coloană cervicală și bazin, traumatism umăr drept și torace și a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca cu o ambulanță. 
 La locul accidentului au rămas polițiștii și șoferul ilfovean. Oamenii legii au stabilit că accidentul s-a produs pe fondul nepăstrării unei distanțe corespunzătoare în mers. „Din primele verificări efectuate la fața locului a rezultat că șoferul unui autoturism, în vârstă de 24 de ani, nu a păstrat o distanță corespunzătoare în mers față de un atelaj hipo, care circula în fața sa. În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a doi bărbați, care se aflau în căruță. Atât ei, cât și șoferul au fost testați cu aparatul alcoltest, rezultatele fiind negative. Cele două victime ale accidentului au fost trimise la București pentru investigații suplimentare. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă pentru a se stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul și cine este vinovat”, ne-a declarat inspectorul principal Cătălin Manea, din cadrul Serviciului Poliției Rutiere Vrancea. 

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?