Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

ULTIMA ORĂ! Accident cu 10 victime pe DN 24


Un grav accident rutier s-a produs în această dimineață pe DN 24, în zona Doaga. 10 persoane au fost rănite după ce un microbuz s-a ciocnit cu o autoutilitară de transport marfă. Potrivit primelor informații primite de la polițiști, toate cele 10 victime erau pasagere în microbuz, iar cel puțin patru dintre ele ar fi rănite grav. La fața locului mai sunt și acum ambulanțe, care preiau victimele pentru a le transporta la spital. Ulterior, poliția va face toate verificările necesare pentru a stabili cauza exactă a accidentului.
Vom reveni cu imagini și amănunte

UPDATE!!

Zece persoane, care urmau să ajungă în Grecia, au ajuns în această dimineață la Spitalul Județean de Urgență Focșani, în urma unui accident rutier produs pe DN 24, în zona Doaga. Microbuzul în care se aflau victimele, din Iași, Vaslui și Galați, s-a izbit violent de o autoutilitară încăcată cu bere. În urma impactului, 11 dintre cele 15 persoane care se aflau în microbuz au fost rănite, dar una dintre ele a refuzat transportul la spital. La fața locului au fost trimise 7 ambulanțe, care au preluat răniții și i-au adus la spital. În urma primelor investigații, o femeie de 41 de ani ar fi rănită cel mai grav. „La spital au fost transportate 10 victime. În total sunt 11 victime, din care 10 au fost transportate la spital, iar una a refuzat transportul. În situație mai gravă este o femeie de 41 de ani, care a suferit un traumatism cranio-cerebral acut închis, traumatism de coloană cervicală și traumatism toracic. Celelalte 9 victime prezintă traumatisme craniene deschise, traumatisme de coloană dorso-lombară și fracturi de membre inferioare. Victimele au fost transportate la UPU pentru investigații suplimentare”, a precizat dr. Laurențiu Albiș, directorul medical al SAJ Vrancea. Victimele mai aveau cȃțiva kilometri pȃnă la Tișița, acolo unde ar fi trebuit să fie preluate de un autocar care să le ducă pȃnă în Grecia, dar nu au mai ajuns.
    Åžoferul mașinii încărcate cu bere, care nu a fost rănit, ne-a spus că microbuzul a venit din spatele său și după ce ar fi depășit trei mașini s-a angajat și în depășirea autoutilitarei sale, moment în care l-a acroșat.
În urma impactului, sticlele cu bere care erau în autoutilitară s-au împrăștiat pe jos, mare parte dintre acestea spărgȃndu-se.
La fața locului au ajuns și echipaje ale ISU Vrancea, ale Poliției Rutiere, dar și o mașină de la ISCTR. Din primele verificări ale polițiștilor de la Rutier rezultă că accidentul s-a produs pe fondul unei depășiri neregulamentare.
    Un alt accident grav s-a produs tot sȃmbătă dimineață pe drumul european, în apropiere de Slobozia Bradului. Impactul s-a produs între o mașină și o căruță, iar căruțașul este în stare extrem de gravă.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?