Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO:Rețetă japoneză: Pui tras la tigaie cu sos teriyaki și legume


Ingrediente:
pui
legume
ulei Arpis
sos teriyaki
orez fiert la aburi – pentru servire
Mod de preparare: 
Se taie puiul fâșii, se trage în tigaia cu interior ceramic DeKassa, cu puțin ulei Arpis, apoi se adaugă legumele și se țin pe foc până ce se călesc. Se pune sosul teriyaki deasupra și se lasă până ce se caramelizează. Se așează puiul și legumele trase la tigaie pe o farfurie și se ornează cu sos teriyaki și susan. Se servește alături de orez fiert la aburi.
traditiiculinareromanesti.wordpress.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?