Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637
Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637

VREMEA va fi în general instabilă


Joi, vremea va fi în general instabilă, cu înnorări temporar accentuate. Îndeosebi în a doua parte a zilei și la începutul nopții vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului în zonele de deal și la munte, local în sudul, estul și centrul țării și izolat în rest.
Vor fi condiții de grindină, iar cantitățile de apă vor depăși izolat 25 l/mp, cu precădere în zona Carpaților Meridionali și Orientali. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 31 de grade, iar cele minime între 12 și 21 de grade.
La București, vremea va fi în general instabilă. Cerul va avea înnorări temporare și, mai ales spre seară, vor fi averse, însoțite de descărcări electrice și de intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimă va fi de 16…18 grade.
 Vineri, vremea se va menține în general instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și, mai ales în cursul zilei vor cădea averse, însoțite de descărcări electrice, pe arii extinse în zonele de deal și de munte, precum și în partea de nord-est a teritoriului, local în regiunile sudice și centrale și pe spații mai restrânse în rest. Izolat cantitățile de apă vor fi însemnate și vor fi condiții de grindină. Vântul va avea unele intensificări în Moldova, Dobrogea, estul Munteniei și pe crestele montane, dar pentru scurtă durată și în celelalte regiuni, în timpul averselor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 și 32 de grade, iar cele minime între 12 și 22 de grade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?