Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Poliţistul Marius Voicu, golgheter la turneul omagial de la Brăila


Polițiștii brăileni au ieșit câștigători la minifotbal. În perioada 10-13 iulie 2014, în Brăila, s-a desfășurat ediția a VI-a a Turneului omagial de minifotbal G-ral.mr. de poliție (PM) Grigore Constantinescu, organizat de Inspectoratul de Poliție Județean Brăila. 
La campionat au participat 19 echipe de la inspectoratele de poliție Galați, Buzău, Ilfov, Constanța, Vrancea, Cluj și Brăila (două echipe), Poliția Tecuci, inspectoratele de jandarmi din Arad, Oradea și Brăila, Penitenciarul Brăila, Penitenciarul de Minori și Tineri Tichilești, Baza de Reparații Nave Brăila, Poliția Locală Brăila, Asociația Internațională a Polițiștilor (IPA) – Regiunea 13 București (Direcția Pașapoarte) și Regiunea 2 Galați (Poliția de Frontieră) și echipa Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brăila. „După terminarea turneului, echipa câștigătoare a fost cea a Inspectoratului de Poliție Județean Brăila. Pe podium au mai urcat echipele IPJ Galați (locul al II-lea), Jandarmeria Brăila (locul al III-lea) și, locul al IV-lea, echipa IPJ Ilfov”, a precizat insp. principal Jenel Åžogor, purtător de cuvânt al IPJ Brăila. 
Echipa vrânceană a pierdut în faza sferturilor de finală cu 2-0 în fața celor de la Regiunea 2 Galați. La finalul competiției, câștigătorii au fost felicitați de organizatori și au primit din partea acestora premii care au constat în trofee, cupe și diplome pentru «Fair-Play» (IPA13 – București), «Cel mai bun portar» – Constantin Lucian- IPJ Brăila, «Cel mai bun jucător» (Niță Daniel – IPJ Ilfov), «Golgeterul turneului» – Voicu Marius – IPJ Vrancea) și «Cel mai frumos gol” (Cristea Iulian – IPJ Constanța). G-ral maior de poliție (PM) Grigore Constantinescu a fost șeful IPJ Brăila, între anii 1990-1993.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?