Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

Copiii maneliştilor fug de genul muzical care le-a consacrat părinţii


Pe principiul așchia nu sare departe de trunchi, nici copiii maneliștilor sau ai lăutarilor vestiți nu vor performanță în matematică, ci tot în muzică. Diferența este că cei mai mulți nu se văd cântând pe la nunți și cumetrii. Vor altceva. Visează la cariere solo în muzica pop sau chiar la spectacole pe marile scene ale lumii.
 Carmen, Adriana și Adrian sunt cei trei copii ai lui Adi Minune. Când îi întrebi despre pasiunea lor pentru muzică, ar fi în stare să-ți vorbească zi și noapte. Asta dacă nu își fac exercițiile de canto. Carmen, cea care acum două luni lupta pentru povestea de dragoste cu Franco, vrea să lanseze primul videoclip din carieră. La numai 16 ani, are în plan o colaborare cu un artist român și speră să scoată un album pop. „În luna august voi începe înregistrarile, apoi automat vor urma videoclipuri, sper să am noroc și să prind și niste cântări”, povestește Carmen.
 Vine tare din urmă sora ei mai mică, la fel de talentată și complet fermecată de Beyonce. Fata de 12 ani își imparte timpul între școală și lecțiile de muzică. „Atâta timp cât îți place un lucru nu ai da timpul înapoi să-l schimbi, dacă nu îmi plăcea nu mai făceam”, spune Adriana. Åži Adi, băiatul lui Minune, duce tradiția mai departe. Cântă la tobe și la pian însă deocamdată este singurul atras de manele.
 Bety (FOTO) este fiica lui Florin Salam. Are 14 ani și este mândră că va lansa clipul piesei „Într-o secundă” în care, spune ea, vorbește despre răutatea oamenilor. Bety Blue, așa cum o vor cunoaște fanii, este susținută din umbră de tată. Deși i-ar plăcea să cânte cu el, exclude din start genul care l-a consacrat. „Nu este obligatoriu să fac ce face tata, însă îi respect foarte mult munca. Sunt mândră de el pentru că este cel mai iubit artist din genul lui muzical, dar fiecare are drumul lui în viață”, spune Bety.
 Åži prin venele Clejanilor curge sânge de artist. Cei doi mezini au deja cariera trasată. Fulgi preferă muzica clasică. Urmează cursurile Colegiului „Dinu Lippati” și a câștigat mai multe olimpiade și concursuri internaționale. Sora lui, Margherita, este ceva mai practică. Ea colaborează deja cu vestitul taraf alături de părinții ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?