Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

LOCURI DE MUNCĂ în Franţa, Irlanda, Norvegia şi Germania


Franța, Irlanda, Norvegia și Germania recrutează, prin rețeaua europeană Eures, medici stomatologi, asistenți medicali, doctori veterinari, ingineri sau bucătari, salariile oferite depășind, în unele cazuri, 40.000 de euro pe an. Germania oferă, prin rețeaua Eures, 50 de posturi de asistent medical pentru spitale, azile și instituții medicale. 
În Irlanda este disponibil, conform anunțului, un post de Front End Developer & UX-UI Specialist, responsabil cu designul produselor firmei din punct de vedere al arhitecturii informației și interacțiunii utilizator, cu creare de wireframe-uri detaliate și design vizual, a documentației de tipul „design rationale”, cu crearea machetelor vizuale bazate pe ghidurile predefinite pentru brand/stil. Tot în Irlanda mai este vacant un post de PHP Developer, pentru care se cer: o diplomă în IT, cel puțin doi ani experiență în PHP-nivel expert , MySQL Postgre SQL și Database design, precum și cunoașterea limbii engleze.  
O companie din Franța caută 10 medici dentiști, pentru clinici situate în zone foarte accesibile transportului public. Candidații trebuie să fie licențiați în stomatologie și să vorbească limba franceză la nivel mediu. Durata contractelor este nederminată, iar nivelul de salarizare nu este precizat. 
O fermă din sud-vestul Norvegiei care produce lapte, carne de bovine, porcine și ovine angajează un veterinar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?