Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO:Sportivii de la CS Addras Focşani au fost la seminar în Grecia


În perioada 5-11 iulie, 17 sportivi din cadrul CS Addras Taekwondo Focșani au participat la stagiul de pregatire al clubului în stațiunea Nea Fokea din Halkidiki – Grecia,  scopul fiind acela de a conferi un plus valoare antrenamentului sportiv prin diversificarea pregătirii. Astfel, prin abordarea altor discipline ca baschet, fotbal, ciclism, tir, tir cu arcul, echitație, parkour, înot, sporturi extreme, au fost îmbunătățite calitățile fizice în perspectiva abordării competițiilor următoare din calendarul competițional intern și internațional. 
Totodată, în tabară, pe lângă pregătire fizică, sportivii au participat și la cursuri de limba engleză, având totodată ocazia să socializeze cu tineri de vârsta lor din 12 țări din Europa și Asia. Antrenamentele au  fost coordonate de către maestrul internațional Adrian Dochioiu – 5 dan Kukkiwon Taekwondo, acesta fiind cel de-al doilea stagiu desfășurat în Grecia de către clubul focșănean. 
În anul 2011, sportivii clubului au avut ocazia de a se antrena în condiții asemănătoare în Loytraki, cu ocazia Seminarului susținut de către maestrul grec Yannis Govas – 8 Dan taekwondo, o mai veche cunoștiință a sportivilor de la Addras Focșani. „Sperăm că seminarul și-a atins scopul didactic și că vom putea organiza astfel de manifestări care să ajute la consolidarea personalității sportivilor noștri și pe viitor”, a spus antrenorul Adrian Dochioiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?