Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Un sezon perfect pentru Voința DEEP SERV


La capătul sezonului 2013-2014, în care am avut parte de minifotbal de calitate în Vrancea, echipa Voința DEEP SERV nu a lăsat loc de interpretări, rezultatele obținute vorbind de la sine. Performanțele obținute în acest sezon de Voința DEEP SERV au fost:
 –      Locul II la Cupa Unirii de la Iași,
 –      Locul I la Cupa Firmelor Vrâncene,
 –      Locul I la faza județeană a Cupei României,
 –      Locul I în Liga de minifotbal Vrancea,
 –      Locul I în grupa B la barajul de calificare pentru turneul final de la Roman,
 –      Locul I în grupa A la turneul final
 –      Locul V la turneul final de la Roman.
 
După aceste performanțe, trebuie să recunoaștem și să le mulțumim celor de la Voința DEEP SERV pentru imaginea frumoasă creată minifotbalului vrâncean și județului Vrancea pe plan național. Iată ce au declarat doi dintre responsabilii de o parte din acest succese: „Obiectivul nostru a fost calificarea la turneul final de la Roman și să fim în primele 20 de echipe ale țării, dar băieții mi-au demonstrat că trebuie să am multă încredere în ei, terminând sezonul pe locul V în România din cele 3000 de echipe înscrise la Federația Română de Minifotbal. Însă, acesta este rezultatul unei echipe incredibil de unită, care a muncit extrem de mult. Ceea ce ne lipsea era creditul de încredere pe care sponsorii noștri ni l-au oferit și le mulțumim pe această cale. În primul rând, domnului Bernand Cherre, firmei Artifex, domnului Doru Simiz și firmei Pandora. Sperăm că am demonstrat ce potențial are această echipă, încă neexploatat la maxim. Am simțit evoluția nivelului echipei noastre și în turneul final de la Roman, unde Federația Română de Minifotbal a oferit o organizare impecabilă. Am lăsat mulțumirile pentru băieți la final. Sunt extrem de mândru de toți și le mulțumesc pentru acest sentiment și felicitări antrenorului Ionuț Constantinescu pentru că a știut cum să identifice și să dezvolte valoarea adăugată a fiecărui jucător. După acest sezon atât de frumos, sper ca anul viitor să depășim aceste performanțe și sunt optimist că vom da glas vocii minifotbalului vrâncean în România”, ne-a declarat finanțatorul echipei și omul de afaceri Marian Spînu.
La rândul său, antrenorul echipei Voința DEEP SERV, Ionuț Constantinescu, a lăudat evoluția formației pe care o pregătește. „Eu ar trebui să mă bucur mai puțin și să mă gândesc la turneul final de anul viitor, unde vrem să ajungem în primele trei echipe. Aceasta este provocarea pe care o lansez întregii echipe. Sunt foarte mândru de acestă familie creată, dar simt că se poate și mai mult. Am demonstrat-o și le mulțumesc sponsorilor pentru sprijinul acordat, observând o schimbare de atitudine la jucători în ceea ce privește nivelul de încredere în sine. Le mulțumesc și celor care ne-au urmărit evoluțiile și au fost alături de noi și ne-au încurajat, atât la bine, cât și virtual, pe site-ul nostru oficial”, a spus antrenorul echipei, Ionuț Constantinescu. „Voința DEEP SERV este o echipă pe care o vom urmări, cu siguranță, demonstrând că merită atenția iubitorilor de sport din Vrancea și nu numai”, a adăugat Ionuț Constantinescu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?