Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

ACCIDENT teribil! Un tânăr de 26 de ani a murit


Un tânăr de 26 de ani, din comuna Homocea, a murit aseară, în urma unui cumplit accident rutier, produs pe drumul județean 119 A, ce leagă satele Lespezi de Costișa.  
Tânărul decedat, Marius Gabriel Chiper, se afla la volanul unei autoutilitare și se îndrepta spre Lespezi. Din sensul opus venea o combină  agricolă, condusă de Vasile L., de 41 de ani, din Urechești, județul Bacău. Într-o curbă, cele două autovehicule s-au izbit violent unul de celalălt, după ce tânărul șofer ar fi pierdut controlul volanului. Impactul a fost nimicitor, Marius Gabriel Chiper suferind răni foarte grave. El a fost transportat de urgență la spitalul din Adjud, unde a murit, după cum ne-au spus polițiștii. 
Primarul comunei Homocea, Neculai Ionescu, ne-a precizat că mașina cu care a avut accidentul nu ar fi fost a lui Marius Gabriel Chiper, ci a societății la care lucra. „El lucra la o societate din comună și era cu mașina de la serviciu, o autoutilitară. Accidentul a avut loc pe DJ 119 A, drum care face legătura între Lespezi și Costișa. Combina agricolă se îndrepta către Costișa și el către Lespezi. Într-o curbă, dar nu foarte închisă, cele două autovehicule s-au ciocnit, iar băiatul de la noi a fost rănit. A decedat la spital. A venit în plin în combină. Nu pot să-mi închipui ce s-a întâmplat. Asta va stabili poliția. Dumnezeu să-l ierte”, a precizat Neculai Ionescu. 
Polițiștii au făcut toate verificările necesare la locul accidentului și urmează să stabilească modul cum s-a produs evenimentul rutier, dar și cine se face vinovat de producerea accidentului. Potrivit unor surse, tânărul decedat ar fi fost recunoscut cu greu din cauza leziunilor suferite în urma cumplitului accident. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?