Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

TRAGEDIE într-o familie de români din Italia


Mergeau pe marginea șoselei, pe strada statală Ss16 la Termoli, în Molise, pe 1 iulie, când o mașină a dat peste ei. Copilul, în vârstă de 3 ani, a murit pe loc. Mama sa, o româncă de 26 de ani, G.M., a fost dusă la spital cu grave traumatisme, la craniu și torace. Era ora 18.30 când s-a întâmplat accidentul. Mama și copilul au fost loviți de un Nissan Micra care circula cu viteză și au fost proiectați în afara carosabilului.
 Parbrizul mașinii s-a făcut praf. Conducătorul mașinii, un tânăr italian de 27 de ani, a reușit să oprească mașină după câteva zeci de metri. S-a dat jos imediat pentru a acorda primul ajutor. La fața locului au ajuns imediat medicii de la 118 și voluntarii de la Misericordia di Termoli, dar pentru copil nu mai era nimic de făcut. Mama a fost dusă la spitalul San Timoteo din Termoli.
 Mama și copilul locuiau cu tatăl într-un complex rezidențial pe litoralul de la Termoli, fuseseră în vizită la amici într-un alt sat turistic din apropiere. Soțul aștepta întoarcerea lor acasă. Vestea l-a doborât. El muncește la o seră în ținutul Bosco, la Larino și, potrivit presei locale, familia de români era perfect integrată în societatea locală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?