Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

GALERIE FOTO: „Vine, vine primăvara!“


   „Vine, vine primăvara!”, doresc să transmită copiii beneficiari ai  Centrului Educațional de Zi pentru Copiii Exploatați prin Muncă Focșani, prin expoziția lor de mărțișoare, astfel intitulată, și organizată la sediul Centrului.
   Timp de mai multe zile, ei au realizat, cu răbdare și mult talent, mărțișoare inedite din paste făinoase. Cu mânuțe pricepute le-au lipit, le-au pictat și le-au atașat firul alb roșu, obținând astfel mici opere de artă, care bucură și încântă ochiul privitorului. Fluturi, flori, figuri de omuleți zâmbitoare, fundițe sau copăcei, toate mărțișoarele migălite de talentații prichindei au adunat în ele toată inocența și bucuria sosirii primăverii. Astăzi, ei își vor bucura cu câte un astfel de mărțișor mamele și bunicile, cu atât mai mult cu cât au fost realizate de ei înșiși.
   Nu este pentru prima dată când copiii Centrului Educațional își manifestă talentul în confecționarea mărțișoarelor. Anii trecuți, ei au mai făcut astfel de simboluri ale primăverii din diverse alte materiale, și au reușit să le vândă în cadrul unor expoziții cu vânzare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?