Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

GALERIE FOTO: Rețetă din Crișana: Piparaică (Oașpică)


Ingrediente: 
o căpățână de usturoi
ulei 
smântână 
făină Gold Maya 
iaurt dulce
Pentru servire
miez de pâine 
slănină prăjită sau cârnat prăjit (optional)
Mod de preparare:
O căpățână de usturoi se pisează mărunt în râșnița Heinner, se pune în ulei ușor încins, se trage la marginea plitei, se amestecă repede și se stinge cu puțină smântână. Se pune din nou pe foc, iar când smântâna fierbe se toarnă un amestec din 4 linguri de făină Gold Maya și apă sau iaurt mai dulce. Se pune pe foc toată compoziția și se amestecă mereu până devine o pastă alifioasă. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?