Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

GALERIE FOTO: Ciolan de porc cu găluște de cartofi


Ingrediente: 
Pentru ciolan și sos:
ciolan de porc cu os 
chimen
vin roșu
zahăr brun
Pentru găluște de cartofi:
cartofi
ou
făină Arpis
piper alb
crutoane de pâine
Mod de preparare
Ciolanul se pune la cuptor, pe aburi, la o temperatură medie, până se pătrunde. Apoi se mărește temperatura cuptorului până când ciolanul se rumenește foarte bine. Între timp se prepară găluștele în felul următor: cartofii fierți se dau pe răzătoarea mică și se amestecă cu ou, făină Arpis, sare și piper alb. Se adaugă câteva crutoane de pâine, se modelează chiftelele și se introduc în apă clocotită. Se fierb câteva minute până ce găluștele ies la suprafață. Apoi, zahărul brun, chimenul și vinul roșu vor fi folosite pentru a prepara un sos în care se vor pune găluștele.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?