Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

O femeie cu un copil în brațe, accidentată pe trecerea de pietoni


O femeie de 31 de ani, din Adjud, și copilul ei de doi ani, pe care îl ținea în brațe, au fost loviți de o mașină pe trecerea de pietoni. S-a întâmplat pe strada Republicii din Adjud, iar femeia și copilul său au suferit răni ușoare.  
Cel care nu a fost atent este un bărbat de 60 de ani, din județul Călărași, care conducea un autoturism Fiat Panda. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul rutier. „La data de 26 iunie a.c., ora 09.00, în mun. Adjud, pe str. Republicii, numitul B. Alioșa Costel, de 60 ani, din com. Åžoldanu, jud. Călărași, în timp ce conducea autoturismul marca Fiat Panda, a accidentat ușor pe numita B. Georgiana, de 31 ani, din mun. Adjud, care traversa regulamentar strada pe trecerea pentru pietoni marcată și semnalizată, având în brațe pe minorul B. D. C., în vârstă de 2 ani, care de asemenea a fost rănit ușor. În cauză a fost întocmit dosar penal”, ne-au declarat oamenii legii. 
 Și polițiștii din Vulturu cercetează un bărbat pentru o infracțiune la regimul rutier. Oamenii legii spun că el conducea un tractor fără să aibă permis de conducere. „La data de 26 iunie a.c., ora 14.20, pe D.J. 204 D, în com. Vulturu, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Vulturu au depistat pe P. Grigorie, de 43 ani, din localitate, în timp ce conducea tractorul marca Universal 445, neînmatriculat, iar cu ocazia verificărilor efectuate a rezultat faptul că acesta nu poseda nici permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal”, au adăugat polițiștii.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?