Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

170 de mii de lei pentru Zilele Municipiului Focşani


Consiliul Local Focșani va lua în discuție, în ședința de astăzi, proiectul de hotărâre privind alocarea sumei de 170 mii lei pentru organizarea Zilelor Municipiului Focșani 2014, manifestare care se va desfășura în perioada 4-6 iulie. Dacă proiectul va fi aprobat, pentru organizarea Festivalului Internațional de Folclor „Plaiurile Mioriței” va fi alocată suma de 80 mii de lei, pentru manifestări sportive cu premii- 5.000 de lei, pentru organizarea Campionatului național de îndemânare auto- 5.000 de lei, pentru cheltuieli organizatorice cu delegațiile străine invitate la manifestări- 10 mii de lei,pentru organizarea Festivalului Coral Internațional „Pastorala”- 30 mii de lei, iar pentru spectacole de teatru- 15 mii de lei. „Programul Zilele Municipiului Focșani 2014 se va îmbogăți cu o serie de manifestări, fără a afecta bugetul alocat inițial, ci doar distribuția lui după cum este prezentată. Suma va fi alocată din bugetul propriu al Primăriei municipiului Focșani, de la capitolul bugetar «Cultură, recreere și religie»”, se arată în raportul care însoțește proiectul de hotărâre. 
Un alt proiect care va fi supus dezbaterii se referă la alocarea sumei de 16.500 lei pentru participarea elevului Dragoș Cașu, de la Colegiul Unirea, la Campionatul Internațional de Neuroștiințe, care va avea loc în luna august, la Washington, în Statele Unite ale Americii. Este pentru al treilea an consecutiv când elevii Colegiului „Unirea” reprezintă România la Concursul Internațional de Neuroștiințe.
În total, pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local Focșani se află 25 de proiecte de hotărâre, printre care cele privind acordarea unui sprijin financiar Spitalului de Urgență Sf. Pantelimon din Focșani, alocarea sumei de 20 de mii de lei din bugetul municipiului Focșani pe 2014 pentru deplasarea echipei de rugby U19 și U 17 de la Liceul cu Program Sportiv Focșani la Tarbes-Franța, în vederea susținerii a două meciuri amicale. Plenul Consiliului Local Focșani va decide și asupra proiectelor de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico economici la obiectivele de investiții „Reabilitare și modernizare și dotare Dispensar Sud”, „Sistem de supraveghere video pe amplasamentele Parc Nicolae Bălcescu, Intersecție str. Mr. Gh. Pastia cu bd. Unirii, Piața Unirii și Grădina Publică, Parc Teatrul municipal Focșani”. 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?