Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

Un focşănean S-A SPÂNZURAT în podul blocului. El a murit la spital


Un bărbat de 51 de ani, din Focșani, s-a spânzurat sâmbătă seara, în podul blocului în care locuia, de pe strada Maior Gheorghe Pastia. Bărbatul era singur, soția sa fiind plecată la muncă în Italia. Focșăneanul are un băiat, după cum ne-au spus surse din rândul anchetatorilor, dar nu locuia cu el. În cursul zilei, el și-a sunat o cunoștință și î-a spus acesteia că „nu mai poate, că situația este foarte grea și că se va spânzura”. Bărbatul pe care l-a anunțat și care i-ar fi fost coleg de muncă, nu l-ar fi luat în serios. Cu toate acestea, victima nu a glumit. În seara zilei de sâmbătă, el a urcat în podul blocului în care locuia și și-a pus ștreangul de gât. Un vecin l-a zărit și a sunat imediat la 112.
La fața locului a ajuns un echipaj de pompieri din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani. Pompierii l-au dat jos din ștreang și l-au predat medicilor de la echipajul ambulanței ajuns, de asemenea, la fața locului. „La fața locului a ajuns un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani cu o autospecială de lucru cu apă și spumă. S-a acționat pentru tăierea chingii cu care era spânzurat bărbatul de una din grinzile de la acoperișul blocului. Ulterior, persoana a fost predată echipajului SAJ ajuns la fața locului”, ne-a declarat locotenent Cristina Duță, purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea. 
 Bărbatul a fost resuscitat zeci de minute și dus la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani,în viață. Aici, el a fost diagnosticat cu „comă Glasgow trei puncte, tentativă suicid prin spânzurare și stop cardio-respirator resuscitat”. A fost dus apoi la Secția de Anestezie și Terapie Intensivă, unde a decedat în cursul aceleiași seri. 
 Poliția a deschis o anchetă în acest caz. Oamenii legii urmează să facă verificări pentru a stabili ce l-a determinat pe bărbat să recurgă la un astfel de gest. El nu a lăsat niciun înscris prin care să-și justifice fapta. Cunoscuții spun că relațiile dintre el și familia sa erau destul de reci, dar și că era depresiv. 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?