Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

GALERIE FOTO: SAJ Vrancea, pe locul 6 la Concursul Național de Ambulanțe de Urgență


Echipajul Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vrancea s-a situat pe locul șase la Concursul Național de Ambulanțe de Urgență tip C2 și B2, care a avut loc la Constanța. Echipajul vrâncean, care a fost format dintr-un asistent medical, a obținut la cele două probe, respectiv resuscitare cardio-respiratorie avansată și politraumă majoră, 36 de puncte, situându-se în fața echipajelor din județe ca Suceava, Sibiu, Neamț, Hunedoara, chiar și București.  
Reprezentanții SAJ ne-au declarat că sunt mulțumiți de rezultatele echipajului. „Din 15 echipaje care s-au prezentat, echipajul nostru s-a situat pe locul 6. Suntem mulțumiți, dar întotdeauna e loc de mai bine. Echipajul a avut două probe, una de traumă majoră, cu o victimă dintr-un accident de motocicletă, și una de resuscitare cardio-respiratorie avansată, unde au avut un șoc anafilactic. La concursul de anul viitor ne vom lua revanșa. Deplasarea la acest concurs a fost sponsorizată de către Asociația «Salvați o viață»”, ne-a precizat medicul Laurențiu Albiș, directorul medical al SAJ Vrancea. 
Aceasta este cea de-a doua participare a SAJ Vrancea la Concursul Național de Ambulanțe de Urgență tip C2 și B2, după cea de anul trecut.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?