Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Campioana Vrancei, în faţa unei mari provocări


Emoții mari pentru campioana Vrancei la minifotbal amator, echipa Voința DEEP SERV Focșani. După ce a reușit să-și dovedească invincibilitatea în campionatul local din Vrancea, echipa antrenată de Ionuț Constantinescu și manageriată de Marian Spînu va evolua sâmbătă, la Roman, la turneul de calificare pentru Campionatul Național. Pentru a ajunge după trei ani la turneul final, Voința DEEP SERV Focșani are de trecut de echipele Aprodex Pașcani (câștigătoarea campionatului local din Pașcani) și Railex Suceava. 
Focșănenii vor întâlni sâmbătă, 14 iunie, de la ora 13.00, echipa din Pașcani și de la ora 17.00 echipa suceveană. Lotul echipei campioane: portari: Gabriel Lazăr și George Sîrbu; jucători de câmp: Claudiu Mihai, Ionuț Căpățînă, Cristi Curguiatu, Viorel Crăciun, Emilian Chivu, Răzvan Duțu, Răzvan Crăciun, Cătălin Curteanu, Adrian Toma, Marius Bodoc.
       Al doilea loc pentru Vrancea la Cupa României luat de Flux
Înființată în urmă cu trei ani de zile, echipa de minifotbal Flux Cafe formează o combinație din plăcerea de a juca fotbal și de petrecere a timpului liber alături de prieteni. Echipa este sponsorizată de Florin Bucovineanu, administrator la Flux Café, managerul Gabriel Voinea este responsabil cu buna desfășurare a lucrurilor la echipă, jocuri și organizare, iar antrenor este Cosmin Macovei. Pentru echipa Flux Cafe a venit și o veste bună. 
Alături de câștigătoarea fazei județene a Cupei României, Voința DEEP SERV și ocupanta locului doi, Jess Cafe, Federația Română de minifotbal a mai alocat un loc suplimentar județului Vrancea, loc de care a beneficiat echipa Flux Cafe, care a câștigat finala mică a competiției KO, 3-1 în fața celor de la Altdorf Tehnik. Lotul echipei Flux: Manuel Ivanciu, Ionuț Popa, Ciprian Goia, Laurențiu Neculai, Cristian Munteanu, Cosmin Å¢uchel, Adrian Chivu, Cătălin Grama, Ionuț Socol, Marius Chirilă, Lucian Dediu, Marian Savin, Răzvan Å¢ibrea. „Obiectivul nostru este să facem o supriză frumoasă, chiar dacă ne va lipsi unul din jucătorii de bază, Marius Suvac. Este prima oară când participăm la o competiție în afara județului. Va fi o experiență nouă deoarece vom cunoaște și nivelul minifotbalului din alte județe”, a spus finanțatorul echipei Flux Cafe, Florin Bucovineanu. 
Faza locală a Cupei României la minifotbal a adunat la start 16 echipe participante în Liga Vrancea pentru un trofeu și o participare la turneul final al Cupei României la organizat de Federația de minifotbal din România în perioada 27-29 iunie la Sibiu. La Cupa României vor participa 52 de echipe, împărțite în 13 grupe a câte 4 echipe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?