Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

Șoferi cu alcool la „bord”, depistați de polițiști în trafic


Trei șoferi s-au ales cu dosare penale, marți, pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice. În toate cele trei cazuri, conducătorilor auto le-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei și le-au fost suspendate permisele. 
 Primul șofer depistat băut la volan a fost Ionel M., de 54 de ani, din Panciu. Oamenii legii spun că șoferul avea o alcoolemie de 0,49 miligrame per litru alcool pur în sânge. „La data de 3 iunie a.c., ora 15.55, polițiștii din Panciu l-au depistat pe M. Ionel, de 54 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism având o concentrație de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal și au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, ne-au precizat polițiștii. 
 Un alt șofer a fost prins băut la Călimănești. El se deplasa cu un autoturism pe raza localității în momentul în care oamenii legii i-au făcut semnalul regulamentar de oprire. Pentru că mirosea a alcool, polițiștii l-au testat pe șofer cu aparatul alcooltest, iar rezultatul alcoolemiei a fost de 0,68 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. „La data de 3 iunie a.c., ora 19.05, polițiștii rutieri l-au depistat pe raza localității Călimănești, pe V. Cosmin, de 43 ani, în timp ce conducea un autoturism având o concentrație de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal și au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, au adăugat oamenii legii. 
 Tot marți, la ora 21.05, polițiștii din Gugești l-au depistat pe Fabian D., de 46 ani, în timp ce conducea un autoturism având o concentrație de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat. Și pe numele său a fost întocmit dosar penal de cercetare, el fiind dus la cea mai apropiată unitate medicală pentru a-i fi recoltate probele de sânge. 
 Dosar penal a fost întocmit și pe numele unui bucureștean. El nu era băut, dar conducea o mașină deși avea permisul suspendat. Dreptul de a conduce îi fusese suspendat pentru o altă abatere în trafic. „La data de 3 iunie a.c., ora 22.50, polițiștii rutieri l-au depistat în comuna Urechești pe S. Fănel, de 44 ani, din municipiul București, în timp ce conducea un autoturism, având permisul de conducere suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal”, au mai spus polițiștii. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?