Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Hoţi de cablu, fugăriţi de poliţişti


   Trei tineri din comuna Dumitrești au fost prinși la furat de cablu. Doi dintre ei au fost prinși, iar cel de-al treilea a reușit să se facă nevăzut, fugind în pădure.
   Zilele trecute, doi polițiști din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Grebănu, județul Buzău, și un jandarm din cadrul IJJ Buzău au prins în flagrant trei tineri din comuna vrânceană Dumitrești, imediat după ce aceștia au tăiat și sustras aproximativ 400 de metri de cablu de la rețeaua de telefonie de pe raza comunei Buda. Cei trei suspecți, în vârstă de 24, 26 și 27 de ani, au fost depistați în apropierea locului comiterii furtului, în timp ce se îndreptau cu un autoturism către localitatea de domiciliu. Tânărul de 27 de ani a reușit să fugă în pădure în momentul în care mașina a fost oprită de oamenii legii.
   Polițiștii au găsit în autoturism două foarfece metalice, dintre care una tip „gură de lup”, precum și cablul sustras, care urmează a fi predat societății de telefonie.
   Oamenii legii au luat măsura reținerii împotriva tinerilor în vârstă de 26 și 24 de ani și continuă activitățile pentru prinderea celui de-al treilea suspect. Totodată, continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale a suspecților.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?