Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

„Pentru tine, copile, din suflet!“


Secția pentru Copii și Tineret a Bibliotecii Județene „Duiliu Zamfirescu” Vrancea va găzdui mâine, de la ora 17.00, lansarea volumului de poezie „Pentru tine, copile, din suflet!” al autoarei Oana Monica Negoiță. Cartea cuprinde 40 de poezii ce se adresează preșcolarilor, este ilustrată de Bogdan Andrei Negoiță și Florica Sima și a apărut în această primăvară, la Editura „Sfântul Ierarh Nicolae” din Brăila.
  Oana Monica Negoiță s-a născut în Focșani, în anul 1976, a absolvit Universitatea Hyperion –  Facultatea de Litere București în 2002 și timp de 18 ani și-a dedicat activitatea profesională educației preșcolarilor. Volumul de poezii „Pentru tine, copile, din suflet!” se deschide în fața cititorului cu o prefață semnată de autoare: „A fost o dată o mamă, o educatoare și mulți, mulți copii (…) Poveștile, povestirile și poeziile sunt porți de trecere într-o cu totul altă lume, porți ce ne readuc pe noi adulții, părinții, în lumea minunată a copilăriei, a jocului și a imposibilului, o lume în care melcii oftează, ursul vorbește, vulpea e precupeață, cifrele sunt vesele sau triste, iar figurile geometrice au mâini și picioare”, spune Oana Monica Negoiță.
 La lansare sunt așteptați atât copii, căriora le este dedicată cartea, cât și cadre didactice, părinți și adulți iubitori de poezie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?