Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Magazinul Milcov se reinventează într-un modern centru de cumpărături: Milcov Mall


Cel mai cunoscut centru de cumpărături din municipiul Focșani ține pasul cu vremurile moderne și se transformă. Anul acesta, magazinul Milcov împlinește 30 de ani de când a fost dat în folosință. Tot anul acesta, magazinul va intra într-un proces de modernizare și, ca atare, Milcov Mall poate fi considerat un proiect aniversar. 
Noul centru comercial Milcov Mall dorește să ofere focșănenilor o experiență completă de shopping, chiar în centrul orașului lor. Magazinul urmează să fie reamenajat și modernizat, pentru a reveni în atenția locuitorilor județului, așa cum era în urmă cu câțiva ani. Milcov Mall își propune să devină locația preferată atât pentru cumpărături, cât și pentru relaxare și petrecere a timpului liber. „Ideea de a demara acest proiect a venit odată cu nevoia de schimbare pe care am perceput-o, inițial, ca urmare a comunicării cu chiriașii magazinului Milcov. Ulterior, am resimțit această nevoie și ca urmare a contactului cu locuitorii orașului – și nu ne referim doar la cunoscuți – ci la diverse alte persoane cu care am interacționat. Proiectul vizează un target principal aflat între 20-45 de ani, iar acest segment a reacționat, în general, pozitiv la ideea prezentată”, ne-a declarat Maria Nițu, unul dintre administratorii SC METEX SA. 
 Magazinul Milcov este unicul centru comercial de o asemenea amploare, din centrul orașului, amplasarea și dimensiunea sa fiind, de altfel, principalele avantaje competitive ale Milcov Mall. „Proiectul a fost inițiat în primele luni ale acestui an și s-a născut din nevoia stringentă a unei schimbări. De câteva săptămâni a început să se contureze din ce în ce mai frumos, și de aici, curajul de a începe să îl comunicăm. Mai sunt foarte multe aspecte de clarificat, mai sunt foarte multe probleme de rezolvat, însă sperăm să le facem față și să nu ne abatem de la dead-line-ul propus: a doua jumătate a anului 2015”, a mai spus Maria Nițu.

8 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?