Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Șoferul care a fugit de la locul accidentului, joi seara, nu are permis


Șoferul care joi seara a tamponat o mașină, pe strada Bucegi din Focșani, și a plecat de la locul accidentului, a fost identificat vineri dimineață. În urma verificărilor s-a stabilit că șoferul fugar se numește Victor C., are 32 de ani și este din Focșani. A avut și o explicație pentru fapta comisă. El le-a spus oamenilor legii că se certase cu prietena sa, iar după accident s-a panicat și de aceea a plecat.  
Oamenii legii au stabilit că motivul plecării este altul, respectiv acela că bărbatul implicat în accident nu are permis de conducere. „Conducătorul auto care a părăsit locul accidentului a fost identificat în această dimineață (vineri dimineață-n.r.). Acesta are 32 de ani și este din Focșani. În urma verificărilor a rezultat că nu este posesor de permis de conducere, iar în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,09 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și vătămare corporală”, ne-a declarat șeful Biroului Rutier Focșani, comisarul șef Cătălin Stegărescu. 
 Reamintim că joi seara, pe strada Bucegi din Focșani, în zona Doi Stejari, două autoturisme Opel, unul înmatriculat în Prahova, iar celălalt în Botoșani, s-au ciocnit. Potrivit polițiștilor, vinovat de producerea evenimentului a fost șoferul mașinii cu numere de Prahova, care a pătruns pe contrasens. Inițial a fost vorba despre o tamponare. Apoi, șoferul mașinii înmatriculate în Botoșani, care este focșănean, a spus că se simte rău și a solicitat să meargă la spital. Celălalt șofer a rămas la fața locului, dar a dispărut până să vină polițiștii. El s-a amestecat printre curioșii care s-au adunat la fața locului și s-a făcut nevăzut fără ca cineva să-și dea seama.  
Oamenii legii ne-au spus că din discuțiile purtate cu șoferul nevinovat, a rezultat că fugarul mirosea a alcool. De altfel, el le-a și spus oamenilor legii că a consumat alcool, dar nu a precizat dacă înainte sau după accident. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?