Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

Premieră medicală la FOCŞANI


• Consultații oncologice internaționale pentru pacienții din Jud.Vrancea 
• Prof. Dr. Thomas Brodowicz medic oncolog din Viena oferă lunar consultații de second opinion și prevenție 
• Pacienții bolnavi de cancer pot beneficia de un tratament modern ca-n  Austria
GRAL Medical, în parteneriat cu AKH Viena, pune la dispoziția pacienților din Jud. Vrancea consultații de second opinion în ONCOLOGIE. 
În premieră, un renumit medic oncolog din Viena a decis să ofere servicii de second opinion și consultații preventive, în Focșani, la clinica OncoFort. Cu această ocazie pacienții nu mai sunt nevoiți să meargă până în București pentru o consultație.
  Prof. Dr. Thomas Brodowicz este managerul uneia dintre cele mai renumite clinici de tratament a cancerului din Europa, Clinica Oncologică și Experimentală din cadrul Spitalului AKH – Viena. De-a lungul timpului a obținut rezultate foarte bune în tratarea cancerului mamar, colorectal, tractului gastrointestinal, sarcom, cancer pulmonar, cancer cerebral, cancer de laringe, cancer ovarian.
  În urma experienței vaste avută la AKH Viena, dar și a cazuisticii de peste 4 ani din România, renumitul oncolog a constatat că „pacienții din România vin prea târziu la control”.     
 Pentru a obține rezultate pozitive pacienții trebuie să primească un diagnostic oncologic corect, stabilit în faze incipiente, iar tratamentul să fie unul modern și personalizat. Prof. Dr. Thomas Brodowicz a afirmat că „partea cea mai grea a meseriei noastre este aceea în care trebuie să anunțăm pacientul că nu se mai poate face nimic datorită bolii avansate”.
 Renumitul oncolog austriac va oferi consultații oncologice prin sistem de telemedicină. Pentru second opinion se oferă o „nouă șansă” pacienților diagnosticați cu cancer, iar pentru consultații de prevenție se stabilește o riscogramă pentru persoanele predispuse la boli grave (ex: antecedente de cancer în familie). Programările pentru luna în curs se efectuează în ordinea cererilor primite de la pacienți. Dosarul pacientului va fi întocmit, până la data consultației, sub îndrumarea unui medic specialist Gral Medical.
 
 Detalii și programări la  *GRAL (*4725) / 021-323.00.00 sau online pe www.gralmedical.ro
De ce apelează pacienții din România la servicii de second opinion?
 Răspunsul se regăsește în relația dintre cele două părți: pacienți versus doctori. Mulți pacienți invocă „riscul” de a primi un diagnostic greșit și un plan de tratament ineficient. Acesta este și motivul pentru care pacienții vor să elimine acest risc încă de la început. 
  Alteori pacienții doresc să cunoască, pe lângă confirmarea diagnosticului, toate metodele de tratament existente în țară sau străinătate. În acest caz experiența doctorilor străini își spune cuvântul. Mulți medici din România au îmbrațisat aceasta soluție pentru a conferi pacientului cele mai bune variante de tratament. Ilustrul profesor din Austria ne-a declarat „La AKH Viena ne vin, pentru second opinion, pacienți din întreaga lume, de aceea este normal ca și pacienții din România să solicite acest serviciu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?