Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Șofer cu o alcoolemie de 1,58 în aerul expirat


Un șofer cu o alcoolemie de 1,58 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat a fost depistat în trafic la Vânători. Bărbatul conducea un autoturism pe drumul județean 204 E, iar polițiștii i-au făcut semn să oprească. Întrucât mirosea a alcool, oamenii legii l-au testat cu aparatul alcooltest. Rezultatul a fost pozitiv, bărbatul fiind apoi dus la spital pentru probe de sânge. Pe numele său a fost întocmit un dosar penal de cercetare. El a rămas fără permis de conducere. „La data de 19 mai a.c., ora 19.50, pe DJ 204 E, în comuna Vânători, polițiștii l-au depistat pe M. Mihăiță, de 43 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism sub influența băuturilor alcoolice (1,58 mg/l alcool pur în aerul expirat). În cauză a fost întocmit dosar penal și au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, ne-a precizat inspectorul principal Bogdan Toader, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea. 
 Dosar penal a fost întocmit și pe numele lui Cornel P., de 40 de ani, din comuna Vârteșcoiu. El conducea un autoturism deși avea permisul de conducere suspendat. „La data 19 mai a.c., ora 16.30, polițiștii focșăneni l-au depistat pe P. Cornel, de 40 ani, din comuna Vârteșcoiu, în timp ce conducea un autoturism având permisul de conducere suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal”, a adăugat inspectorul principal Toader. 
 Un alt șofer cu probleme este Dorel P., din comuna Negrilești. Oamenii legii spun că bărbatul, care conducea un autoturism și mirosea a alcool, a refuzat testarea cu aparatul alcooltest, el preferând să meargă la spital pentru probe de sânge. „La data de 19 mai a.c., ora 21.45, în comuna Negrilești, polițiștii l-au depistat pe P. Dorel, de 42 ani, în timp ce conducea un autoturism și deoarece acesta prezenta halenă alcoolică, i-a fost solicitat să fie testat alcoolscop, însă a refuzat. În cauză a fost întocmit dosar penal și au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, a mai spus purtătorul de cuvânt al poliției vrâncene. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?