Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Microbuze pe ruta Rîmnicu Sărat-Bordești


Locuitorii comunei Bordești, care au treburi în orașul Rîmnicu Sărat, județul Buzău, nu trebuie să mai facă autostopul. De la începutul acestei săptămâni, a fost introdusă ruta Rîmnicu Sărat – Bordești, transportul fiind asigurat cu microbuze. 
Conform spuselor primarului localității Bordești, Gheorghe Tătaru, mijloacele de transport în comun pleacă de la Bordești la ora 9.00 și la ora 15.00, iar de la Râmnicu Sărat la 8.00 și la 15.00. Prețul unei călătorii este de 6 lei, iar microbuzele      au următorul traseu: Bordești Primărie – Bordeștii de Jos – Cândești (fosta brutărie) – Tîmboiești – Obrejița – Slobozia Bradului – Gara Rîmnicu Sărat. 
Introducerea acestei curse a fost posibilă după ce comuna Bordești a semnat aderarea la Asociația de Dezvoltare Intercomunitară a Transportului Public ATRAS Rîmnicu Sărat. În acest sens, a fost emisă o hotărâre a Consiliul Local. „Am aderat la această asociere pentru a veni în sprijinul locuitorilor de la noi din localitate. Am făcut demersuri și am introdus microbuze care să vină de la Rîmnicu Sărat, să treacă pe la Tîmboiești și să aibă cap de traseu Bordești. Nu facem altceva decât să deschidem noi trasee pentru mijloacele de transport în comună, care să asigure legătura dintre Bordești și Rîmnicu Sărat. Este știut faptul că locuitorii de la noi merg periodic la Rîmnicu Sărat fie la piață, fie la târgul de sâmbăta. Este o realizare și ne dorim ca numărul curselor să fie pe parcurs mult mai mare”, a spus Gheorghe Tătaru. 

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?