Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Focşaniul, victorie cu bonus împotriva CSŞ Bîrlad


Echipa de rugby Under 19 a LPS Focșani a făcut împotriva celor de la CSÅž Bîrlad, pe stadionul Tineretului, unul dintre cele mai reușite jocuri din actuala ediție de campionat. Åži, ca urmare, au câștigat fără dubii, 27-7 (15-7), cu punctul bonus, o partidă pe care au dominat-o de la început până la sfârșit. CSS Bârlad a și transformat încercarea și a trecut la conducerea scorului: 5-7. Era minutul 5, după ce Băisan marcase pentru 5-0. Din acel moment, însă, bârlădenii au fost supuși unei presiuni foarte mari și au cedat în minutele 12, când Savin a culcat balonul în terenul de țintă al adversarilor și s-a făcut 10-7 și în minutul 30, când s-a dus cu balonul în eseu Berbece: 15-7, pentru că LPS Focșani nu a transformat nici una dintre loviturile de după eseu. 
În minutul 40, Deliu, de la gazde, a suferit o entorsă la glezna stângă și a fost înlocuit cu Åžtefan Rusu. Mecanismul focșănean a funcționat în continuare foarte bine și Ailincăi a ridicat scorul la 20-7 prin încercarea reușită din minutul 55. A urmat suspendarea pentru 10 minute a lui Savin, însă bârlădenii, cu om în plus, nu au putut ieși din propria jumătate de teren. În minutul 75, Constantin și-a încununat evoluția foarte bună cu eseu, Răzvan Rusu a transformat și scorul a ajuns la 27-7, peste așteptările de la început ale gazdelor. 
LPS Focșani a fost o echipă bine articulată, echilibrată, foarte determinată, stăpână pe propriile mijloace tehnico-tactice, hotărâtă să-și valorifice șansa de a rămâne în disputa pentru primele trei locuri ale clasamentului. A arătat un potențial care, exprimat la nivelul din meciul cu Bîrladul, le poate aduce mari bucurii în continuare. Formația LPS Focșani: Savin, Băisan, Ailincăi, Năpârcă, Darie, Deliu (Åžtefan Rusu), Tătăruș, Constantin, Cabalortă, Mania, Berbece, Nistor, Tatu, Răzvan Rusu, Doruș. 
Pe 24 mai, LPS Focșani va evolua pe terenul echipei CTRMTF Metrorex București, iar în ultima rundă, gruparea de pe Milcov va întâlni formația CSO Pantelimon (27 mai, ora 14.00).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?