Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

L-a bătut pe tatăl fostei iubite, apoi l-a ameninţat cu moartea


Un tânăr de 25 de ani, din comuna Năruja, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani pentru săvârșirea infracțiunii de violare de domiciliu, loviri sau alte violențe și amenințare. Potrivit rechizitoriului întocmit de anchetatori, Cătălin Liviu M. l-a bătut pe tatăl fostei sale iubite. Fapta a fost comisă în noaptea de 30 spre 31 august 2013. El a intrat în locuința fostei sale prietene fără drept și l-a lovit pe tatăl acesteia cu o rangă. De asemenea, l-a amenințat că dacă nu-i va spune unde se află fiica sa, îl va omorâ. 
Tânărul a avut o relație cu fiica victimei, care i-a spus inculpatului să nu-i mai caute fata din cauza comportamentului agresiv pe care îl avea. Tânărul nu s-a putut abține, iar în noaptea de 30 spre 31 august 2013 a mers la locuința tinerei și a bătut în geam. Tatăl a deschis ușa, moment în care a fost lovit cu ranga de inculpat. Apoi, acesta a intrat în casă, a luat un cuțit din bucătărie și l-a amenințat pe bărbat cu moartea, cerându-i să-i spună unde este fata. Victima a avut nevoie de 8-9 zile de îngrijiri medicale pentru refacere.  
Văzând că fosta prietenă nu este în locuință, tânărul s-a lăsat păgubaș și a plecat. Audiat fiind, el a negat comiterea faptei. În plus, nu a putut fi audiat ca inculpat în dosar pentru că nu s-a prezentat în fața anchetatorilor. Tatăl fostei iubite se constituie parte civilă în dosar cu suma de 1.000 lei. De asemenea, inculpatul are de achitat Spitalului Județean de Urgență Focșani suma de 460 lei, iar Serviciului de Ambulanță Vrancea suma de 56 lei. 
 Pentru același gen de faptă a fost trimis în judecată și Marian L., de 32 de ani, din Valea Sării. La data de 6 ianuarie 2014, el a lovit o persoană cu pumnii și picioarele, iar aceasta a avut nevoie de 8-9 zile de îngrijiri medicale pentru refacere. Fapta a fost comisă pe o stradă din localitate, în apropierea unui bar. Cei doi au fost împreună în același local, iar la un moment dat s-au luat la ceartă. După un schimb de replici dur, partea vătămată a plecat spre casă. A fost urmărită de inculpat, care a prins-o din urmă în scurt timp. Atunci, inculpatul a început să-și lovească prietenul de pahar cu pumnii și picioarele. Câteva persoane, care au auzit scandalul, au intervenit, despărțindu-i pe cei doi. Inculpatul a recunoscut comiterea faptei, iar partea vătămată se constituie parte civilă cu suma de 3.500 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?