Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

Judecătoarele care vor șefia Tribunalului Vrancea susțin testarea psihologică


Magistrații care s-au înscris la concursul pentru numirea în funcții de conducere la instanțe vor susține duminică, 18 mai, testul scris din cadrul probei de testare psihologică, urmâd a susține apoi interviul în cadrul aceleiași probe. Cinci judecătoare din Vrancea s-au înscris și îndeplinesc condițiile de a participa la examenul pentru numirea în funcții de conducere la Tribunalul Vrancea și Judecătoria Focșani, din perioada 28 martie-25 iunie 2014. Următoarea probă din cadrul concursului este evaluarea capacității candidatului de a lua decizii și de a-și asuma răspunderea și verificarea rezistenței la stres. 
Proba de duminică constă într-un test scris și susținerea unui interviu în fața comisiilor formate din câte doi psihologi desemnați de Consiliul Superior al Magistraturii. Testul scris va avea loc începând cu ora 9.00, la Universitatea „Nicolae Titulescu” din București. Interviul în fața comisiilor de psihologi va fi susținut în perioada 20-25 mai 2014, la sediul Institutului Național al Magistraturii. 
Judecătoarele Mariana Săndina Croitoru (FOTO), actuala vicepreședintă a Tribunalului Vrancea, Daniela Matache, președinta Secției Penale de la Tribunal, și Simona Florica Nicolau, președinta Secției a II-a Civile, Contencios Administrativ și Fiscal, candidează pentru funcția de președinte al Tribunalului Vrancea, în urma expirării mandatului actualului președinte, judecătorul Costică Diță, în data de 15 iulie. Silvica Mirela Bucur, președinta Secției I Civilă, candidează pentru funcția de vicepreședinte la Tribunalul Vrancea, la fel ca și Săndina Mariana Croitoru, care și-a depus candidatura și pentru această funcție.  
Pentru funcția de vicepreședinte la Judecătoria Focșani candidează Anca Mihaela Trofin, în prezent vicepreședinte cu delegație al acestei instanțe. Pentru aceeași funcție s-a înscris și judecătoarea Măndica Badiu, președinta cu delegație a Secției Penale de la Judecătoria Focșani, care însă s-a retras ulterior, întrucât a optat pentru promovarea efectivă într-o funcție de execuție la Secția Penală de la Tribunalul Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?