Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636
Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636

Locuri de muncă pentru șomeri


Angajatorii vrânceni au comunicat Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Vrancea 105 locuri de muncă vacante. Astfel, se pot angaja muncitori necalificați în domeniul confecțiilor, dar și șomerii de meserie curățătoreasă lenjerie, stivuitorist, tractorist, confecționer asamblor articole din textile, operator confecționer industrial îmbrăcăminte din țesături, tricotaje, electrician echipamente electrice și energetice, mecanic auto, sudor, zidar rosar-tencuitor, infirmier/infirmieră, casier, lucrător comercial, vânzător, primitor distribuitor materiale și scule, agent servicii client, agent comercial, referent, asistent social nivel superior, tehnician agronom – exploatare, șef serviciu comerț cu ridicata și cu amănuntul și inginer construcții civile, industriale și agricole.  
 Oferta țărilor din Comunitatea Economică Europeană este mult mai numeroasă (574 posturi), mai diversă și se adresează cu precădere muncitorilor calificați și specialiștilor. Astfel, în Marea Britanie se pot angaja cei de profesie: administrator baze de date MS SQL Server 2008, analist programator, senior programator, programator, motostivuitorist, inginer sistem, operator mașini unelte, operator utilaje hidraulice de ridicare și șofer camion. În Irlanda sunt căutați psihiatrii, asistenții medicali și doctorii oftalmologi, iar în Norvegia pot încheia contracte de muncă persoanele de profesie inginer hidraulic, tehnician mecanic service, planificator proiect, bucătar preparate asiatice, bucătar preparate indiene și bucătar.  
În Slovenia este un post vacant pentru un dentist-ortodontist, în Ungaria sunt 75 de posturi pentru șoferi autocamion și 40 pentru operatori la prelucrarea cărnii, iar în Polonia sunt disponibile locuri de muncă pentru: reprezentant vânzări online în limbile engleză și germană, consultant pentru serviciu helpdesk vorbitor de limba engleză și germană, dezvoltator software cu C// și JAVA în unitate de testare de jocuri. În Danemarca se poate angaja un bucătar, în Franța doi kinetoterapeuți și în Suedia doi sudori.
 Informații suplimentare cu privire la locurile de muncă amintite se pot obține la telefon 0237.224.677, persoană de contact Daniela Brihoianu din cadrul AJOFM Vrancea, și 0237.230.186, persoană de contact Melania Bălescu, din cadrul Agenției Locale de Ocupare a Forței de Muncă Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?