Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Tânărul care a furat o Dacia rămâne în arest


Mihai D., tânărul de 22 de ani, din Străoane, arestat marți de magistrații Judecătoriei Panciu, după ce a furat o mașină, apoi a intrat cu ea într-un cap de pod, a contestat măsura arestării preventive. Cererea sa a fost luată în discuție ieri, de judecătorii Tribunalului Vrancea, care nu l-au pus în libertate. „Respinge contestația ca nefondată”, se arată în decizia magistraților Tribunalului Vrancea. 
 Reamintim că sâmbăta trecută, tânărul a sustras un autoturism Dacia de pe raza orașului Panciu. A ajuns cu mașina până la Mărășești, unde a avariat-o, după ce a intrat cu ea într-un cap de pod. „La data de 10 mai a.c., polițiștii din Panciu au fost sesizați de N. Marin, din localitate, despre faptul că persoane necunoscute i-au sustras autoturismul marca Dacia. Echipa operativă complexă a constatat că cele sesizate se confirmă, iar în urma investigațiilor efectuate, autoturismul a fost găsit pe E 85, în dreptul imobilului nr. 22, din orașul Mărăsești. Autoturismul prezenta avarii în partea din față, avarii survenite în urma coliziunii cu un cap de pod. Totodată polițiștii au mai stabilit faptul că D. Mihai, de 22 ani, din comuna Străoane, este cel care a sustras Dacia. În cauză a fost întocmit dosar penal”, ne-a precizat, după comiterea faptei, inspectorul principal Bogdan Toader, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea.  
 Tânărul arestat este recidivist, după cum ne-au spus anchetatorii. Pe lângă faptul că a mai fost condamnat, el este judecat acum în mai multe dosare, care se află pe roul Judecătoriei Panciu. Oamenii legii ne-au spus că, printre altele, el a sustras și spaliere. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?