Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Accidente la Corbița și Străoane


   Un bărbat din Câmpuri și un altul din Străoane au fost răniți ușor, după ce mașinile pe care le conduceau s-au ciocnit. Evenimentul rutier s-a produs luni, la ora 9.57, pe DN 2L, în afara comunei Străoane.
Polițiștii au stabilit că șoferul unei autoutilitare Dacia, Constantin C., de 62 de ani, din Câmpuri, nu s-a asigurat la efectuarea virajului la stânga, autoutilitara fiind acroșată de un autoturism Suzuki, condus regulamentar de Marian P., de 50 de ani, din Răcoasa. În urma accidentului, ambii conducători auto au suferit răni ușoare. Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier.
   Tot luni, la ora 15.58, un alt accident a fost înregistrat pe drumul județean 241 A, în comuna Corbița. Ionuț C., de 24 de ani, din județul Galați, în timp ce conducea un autoturism Dacia, a acroșat-o și accidentat-o ușor pe Ortansa H., de 73 de ani, din Corbița, care se angajase în traversarea drumului și prin loc nepermis și fără să se asigure.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?