Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636
Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636

GALERIE FOTO:Elevi din Pituluşa, pe podium la un concurs naţional de dans


Copiii talentați ai Åžcolii Gimnaziale de la Pitulușa și ai Centrului „Dănuț” din Broșteni au obținut premiul I la secțiunea dans modern, la faza regională a Concursului Național de Dans „Împreună pentru viitor”. Ei s-au calificat la etapa națională. Județul Vrancea a fost reprezentat de o echipă mixtă formată din elevi voluntari ai Åžcolii Gimnaziale Pitulușa, coordonați de profesoarele Oana Hupcea și Doina Devetah, dar și elevi beneficiari pregătiți la Centrul de zi „Dănuț”, pregătiți de profesoarele Diana Tănase, Jana Å¢igăeru și Elisaveta Norocea. Etapa națională va avea loc în localitatea Brăila, la sfârșitul lunii mai. La finalul competiției au fost oferite diplome. 
Concursul Național de Dans „Împreună pentru viitor” este o acțiune desfășurată în cadrul Strategiei Naționale de Acțiune Comunitară (SNAC) regiunea 2 Sud-Est, organizată de Ministerul Educației Naționale, Inspectoratul Åžcolar Județean Galați și Children′s High Level Group. Obiectivele concursului sunt încurajarea implicării elevilor ca voluntari în activități desfășurate cu persoane aflate în dificultate, în scopul susținerii procesului de incluziune socială a acestora, precum și de dezvoltare  a personalității, stimularea și dezvoltarea abilităților persoanelor cu nevoi speciale prin activități creative precum muzica și dansul. 
Pe scenă au urcat formații de dans modern și dans tradițional din județele Galați, Constanța, Tulcea, Brăila și Vrancea. Coordonatoarea  SNAC, regiunea 2 Sud-Est, este profesoara Felicia Panaite și Diana Tașcu, din partea Children′s High Level Group. Organizatorii i-au felicitat pe toți copiii, părinții și profesorii coordonatori pentru eforturile depuse, pentru implicare și dăruire, precum și pentru performanțele obținute. Participarea formației vrâncene a fost posibilă cu sprijinul Primăriei și Poliției Broșteni. De asemenea, au contribuit Camelia Simiz, Mirela Paraschiv și Mihaela Bordea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?