Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

GALERIE FOTO:Alegerile europarlamentare, importante pentru dezvoltarea locală


Echipele de campanie ale Alianței PSD-UNPR-PC s-au deplasat, duminică, în mai multe localități din județ la târguri și adunări populare. Membrii alianței au fost prezenți în localitățile Tulnici, Valea Sării, Năruja, Dumbrăveni, Jariștea, Broșteni, Măicănești, Biliești și Vînători. Vrâncenii au putut afla că alegerile europarlamentare sunt foarte importante deoarece Uniunea Europeană este forul care asigură finanțare pentru proiectele de dezvoltare locală. 
 La acțiune au fost prezenți Dragoș Bârlădeanu, secretar general al PSD Vrancea, Ionel Cel Mare, președintele PC Vrancea, ambii vicepreședinți ai Consiliului Județean Vrancea, deputatul Neagu Murgu, președintele UNPR Vrancea, consilieri județeni și locali, consilieri județeni și locali, membri ai TSD Vrancea și PC Vrancea. 
 Secretarul general al PSD Vrancea, Dragoș Bîrlădeanu, le-a transmis oamenilor că la alegerile din 25 mai vrâncenii trebuie să iasă la vot și să voteze lista PSD+UNPR+PC. „Avem cea mai bună echipă pentru alegerile europarlamentare și cu siguranță nu ne vor face de râs, ci vor apăra interesele României și ale românilor. La alegerile din 25 mai sunt două mize. Una care vizează obținerea de fonduri mai mari pentru realizarea unor proiecte de infrastructură locală, regională și națională și cea de a doua care vizează alegerile prezidențiale. Practic, alegerile europarlamentare sunt un preambul pentru alegerile prezidențiale din luna noiembrie. De aceea vă rugăm să vă mobilizați, să batem regimul Băsescu și să-l trimitem acasă”, a afirmat Dragoș Bîrlădeanu. 
 Acesta a spus că reprezentanții României în Parlamentul European nu trebuie să mai fie cei care și-au făcut de râs țara și poporul, care au votat împotriva intereselor țării lor și ale românilor. „Pe 25 mai trebuie să votăm candidații PSD+UNPR+PC pentru ca indivizi ca Monica Macovei, Laszlo Tokes, Cristian Preda sau Traian Răzvan Ungureanu, oameni ai PDL sau PMP, care și-au făcut de râs țara și poporul, care au votat împotriva intereselor țării lor și ale românilor, să nu mai ajungă niciodată în Parlamentul European”, a susținut Dragoș Bîrlădeanu.
 Parlamentul European este organismul care adoptă/modifică legi, aprobă bugetul Uniunii și exercită controlul democratic asupra instituțiilor UE. El este constituit, în prezent, din 766 de deputați, reprezentând peste 500 de milioane de cetățeni ai statelor membre UE. Durata mandatului acestora este de 5 ani. Parlamentul European are doua sedii: la Bruxelles si Strasbourg. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?