Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

CSEI „Elena Doamna” este școală europeană


Centrul Åžcolar pentru Educație Incluzivă „Elena Doamna” din Focșani a primit titlul de „Åžcoală Europeană”, care i-a fost acordat de Ministerul Educației Naționale. Distincția se acordă în urma unei competiții naționale, care ia în calcul implicarea unităților școlare în programe europene în domeniul educației și formării profesionale. 
În acest an, la nivel național, s-au înscris nu mai puțin de 117 unități de învățământ, dar numai 65 dintre ele au fost declarate câștigătoare, printre care și Centrul „Elena Doamna” din Focșani. Pentru acordarea titlului de școală europeană se evaluează calitatea și coerența managementului școlii, reflectat în documentele manageriale, precum și impactul pe care l-au avut activitățile derulate în cadrul proiectelor europene. De asemenea, se iau în calcul și performanțele școlare reflectate în rezultatele elevilor la examenele naționale, olimpiade și concursuri școlare.  
Potrivit regulamentului Ministerului Educației, titlul de „Åžcoală Europeană este valabil numai pentru o perioadă de trei ani, după care unitățile de învățământ preuniversitar sunt evaluate din nou. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?