Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Castelul Bran şi mâncarea românească i-au cucerit pe actorii din „Urzeala Tronurilor”


Jason Momoa, Mark Sheppard și Natalia Tena, actorii invitați la ediția din acest an a East European Comic Con București, s-au declarat încântați de mâncarea românească și de locurile din țara noastră, iar Momoa a mers chiar să viziteze castelul Bran, potrivit organizatorilor evenimentului. Actorii Jason Momoa, care a jucat în serialul de succes „Urzeala Tronurilor/ Game of Thrones”, Mark Sheppard, care a jucat în „Supernatural”, și Natalia Tena, care a jucat în seria „Harry Potter” și „Urzeala Tronurilor/ Game of Thrones”, s-au declarat încântați de mâncarea românească, precizând că micii, cârnații și vinul le-au plăcut foarte mult.
 De asemenea, aceștia au încercat să viziteze România și au spus că trebuie să revină în țara noastră pentru a merge în cât mai multe locuri. Mark Sheppard nu a apucat să viziteze România, dar a spus că va reveni pentru a sta mai multe zile, astfel încât să vadă cât mai multe locuri.
 În schimb, Jason Momoa a vizitat castelul Bran. De altfel, o fotografie cu Jason Momoa în fața castelului, însoțită de textul „Dracula castle. Amazing Romania is super cool” (Castelul Dracula. Uimitoarea Românie este foarte cool), a fost publicată pe pagina de Facebook a postului HBO, televiziune care difuzează serialul „Urzeala tronurilor”. East European Comic Con s-a desfășurat de vineri până duminică, la Romexpo și Hotel Pullman din București, acest eveniment fiind cea mai mare convenție a pasionaților de jocuri, filme, seriale, benzi desenate, manga din Europa de Est, având ca sursă de inspirație Comic Con de la San Diego.
 Actorul Jason Momoa este cunoscut pentru rolurile Khal Drogo din serialul de televiziune „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones”, Ronon Dex din serialul „Stargate: Atlantis” și Conan din filmul „Conan 3D/ Conan the Barbarian”.
 Mark Sheppard este cunoscut pentru rolul Crowley din serialul „Supernatural”. Actorul de origine britanică s-a remarcat de-a lungul timpului cu roluri memorabile în numeroase seriale de succes din cultura populară. El i-a interpretat pe Romo Lampkin în „Battlestar Galactica”, pe Jim Sterling în „Leverage”, pe Curtin Hegan în „White Collar” și bineînțeles, pe Crowley în „Supernatural”, un personaj extrem de îndrăgit de fani datorită complexității sale: sarcastic, malefic, egoist, dar surprinzător și fascinant de fiecare dată.
 Natalia Tena este actrița care a interpretat rolul Nymphadorei Tonks în filmele „Harry Potter și Ordinul Phoenix/ Harry Potter and the Order of the Phoenix”, „Harry Potter și Prințul Semipur/ Harry Potter and the Half-Blood Prince”, „Harry Potter și Talismanele Morții. Partea 1/ Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1” și „Harry Potter și Talismanele Morții. Partea 2/ Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2”. În prezent, Natalia o interpretează pe Osha în serialul de televiziune „Urzeala tronurilor/ Game of Thornes”, o sălbatică de la nord de zid, care are grijă de Bran și Rickon Stark alături de Hodor. De asemenea, Natalia interpretează rolul Tanyei din serialul „The Ambassadors”, iar în acest an va apărea și în alte producții cinematografice, precum „10.000 km”, „SuperBob” și „Residue”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?