Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Începe campania electorală pentru alegerile locale parţiale


Astăzi (sâmbătă) se dă startul la campania electorală pentru alegerile locale parțiale. Pe 25 mai, păncenii sunt chemați la urne pentru a-și alege primarul, iar locuitorii din Andreiașu de Jos pentru a alege un nou Consiliu Local. La Panciu, sunt organizate alegeri ca urmare a decesului regretatului primar Ion Petre, iar la Andreiașu de Jos, pentru că legislativul local a fost dizolvat, în luna aprilie, deoarece nu a adoptat nicio hotărâre în 3 ședințe ordinare consecutive. Timp de două săptămâni, candidații vor încerca să convingă electoratul din Panciu și Andreiașu să îi voteze. 
 Campania electorală începe în această dimineață la ora 7.00 și se va încheia pe data de 24 mai la ora 7.00. 
 La Panciu, în lupta electorală s-au înscris șase candidați de pe întreg eșicherul politic. Candidatul Alianței Electorale PSD-UNPR-PC la funcția de primar al orașului Panciu este reprezentantul PSD, actualul viceprimar Iulian Nica. Acesta a fost desemnat de organizația locală dar și de cea județeană pentru a candida la funcția de primar al orașului Panciu și, conform sondajelor, este și cel care va ieși învingător în urma scrutinului. 
 Prezent la depunerea dosarului de candidatură a lui Iulian Nica la Biroul Electoral de Circumscripție, vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea, Dragoș Bîrlădeanu, a declarat că se bucură că președintele Marian Oprișan a promovat încă un tânăr pentru a prelua conducerea orașului Panciu. „Mă bucur foarte mult că încă un coleg de al meu din organizația de tineret a Partidului Social Democrat a fost promovat de domnul președinte Marian Oprișan. Iulian Nica este un tânăr destoinic, harnic, în care noi avem toată încrederea. Suntem convinși că va continua toate proiectele pe care regretatul primar Ion Petre le-a început în orașul Panciu. Cu ajutorul președintelui Marian Oprișan, cu ajutorul nostru vom încerca și cu siguranță vom reuși să facem viața păncenilor mai bună”, a spus vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea, Dragoș Bîrlădeanu.
 Într-un comunicat al Biroului de Presă al Organizației PSD Panciu se arată că „în mandatul 2014-2016, în calitate de Primar al Orașului Panciu”, Iulian Nica va pune accentul pe continuarea și, respectiv, finalizarea obiectivelor de investiții aflate în derulare. „Chiar dacă acest mandat va fi unul foarte scurt, de numai doi ani, voi încerca să completez aceste investiții cu un calup de 5 proiecte noi, care vor pune pe primul loc cele 5 cartiere ale orașului Panciu: Satu-Nou, Crucea de Jos, Dumbrava, Neicu și Crucea de Sus. În același timp, voi continua activitatea de modernizare a zonei centrale a orașului Panciu”, se mai arată în comunicat.  
 Iulian Nica declară că, în acest moment, mai mult decât oricând, orașul Panciu are nevoie de continuitate, unitate și stabilitate, pentru a duce la bun sfârșit toate proiectele inițiate și derulate împreună cu regretatul primar Ion Petre. „Toate aceste proiecte au fost promovate și realizate cu sprijinul Consiliului Județean Vrancea și al președintelui Marian Oprișan, căruia doresc să-i mulțumesc pentru faptul că ne-a fost alături și a sprijinit în permanență orașul Panciu pentru ca acesta să beneficieze de cel mai mare volum  de investiții din județul Vrancea! Am convingerea că, împreună cu puternica echipă PSD-UNPR-PC dar, mai ales, cu sprijinul dumneavoastră, voi reuși să fac din orașul Panciu orașul No.1 din Vrancea!”, precizează candidatul PSD la funcția de primar al orașului Panciu. 
 COMUNICATUL INTEGRAL îl puteți citi AICI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?