Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

GALERIE FOTO: Cadouri de sărbători pentru copiii aflaţi în nevoie!


   Președintele PSD Vrancea, Marian Oprișan și organizația TSD Vrancea au dat ieri cadouri constând în dulciuri, fructe, alimente, jucării și brazi mai multor familii din județul Vrancea, ale căror venituri sunt foarte mici, în cadrul campaniei „Fă un cadou de sărbători copiilor aflați în nevoie!”. Acțiunea a fost demarată la inițiativa președintelui Marian Oprișan. „Cele peste 20 de familii care au primit azi (ieri-n.r.) cadouri în cadrul campaniei «Fă un cadou de sărbători copiilor aflați în nevoie!» au făcut petiții președintelui Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, în care au solicitat sprijin material și financiar. Toate aceste familii au minim trei copii minori, iar pe viitor vom încerca să îi ajutăm mai mult”, a precizat vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea, Dragoș Bîrlădeanu. 
   Familiile care au beneficiat de aceste cadouri în prag de sărbători sunt din Focșani, Å¢ifești, Valea Sării, Vizantea Livezi, Urechești, Gura Caliței, Poiana Cristei, Dumbrăveni, Vulturu și Vînători. 
   Tot ieri, în cadrul aceleiași campanii, președintele PSD Vrancea, Marian Oprișan și organizația TSD Vrancea au dat cadouri celor aproximativ 30 de copii cu dizabilități aflați în casele „Prâslea” și „Harap alb” din cadrul Direcției pentru Protecția Copilului Vrancea. 

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?