Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Comedie cu Sylvester Stallone și Robert De Niro, la cinematograful Balada


Vreți să ieșiți la film în weekend? Aveți de unde alege, pentru că la cinematograful Balada din Focșani vor rula trei filme, sâmbătă și duminică. De la ora 15.00, copiii sunt așteptați să vadă animația comedie „Marea aventură Lego” (2014). Începând cu ora 17.00 va fi proiectat filmul de acțiune și dramă  „300: Ascensiunea unui imperiu” (2014), o continuare a filmului „300. Eroii de la Termopile”. După colosala confruntare de la Termopile, lacomul rege Xerxes continuă în forță consolidarea puterii imperiului persan, urmărind nemilos expansiunea teritoriului său și dezvoltarea unei armate invincibile. Filmul promite acțiune de proporții epice, efecte vizuale excepționale și o bătălie cutremurătoare pe mare.
 De la ora 19.00 sunteți invitați la o comedie din lumea sportului, la filmul „Grudge Match: Faceți pariurile”(2013), cu Sylvester Stallone și Robert De Niro. Cei doi sunt doi pugiliști veterani a căror rivalitate a devenit celebră dincolo de granița sportului. În anii de glorie, niciunul dintre ei nu a reușit să-și dovedească supremația în fața celuilalt. În anul 1983, chiar înainte de meciul dicisiv, Sharp (Sylvester Stalone) și-a anunțat retragerea fără a da o explicație. Acum, la 30 de ani de la nefericitul eveniment care le-a distrus cariera, un promotor de box le face o ofertă de nerefuzat: să ducă lupta la final odată pentru totdeauna.
 Film va fi și duminică, de la ora 11.00, la Casa de Cultură din Odobești. Copiii pot vedea filmul „Marea aventură Lego”. 
 Prețul unui bilet la oricare dintre aceste filme este 5 lei. Vizionare plăcută!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?