Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

VREMEA în ţară, la munte şi la mare


Vineri, VREMEA va fi în general instabilă în zonele de deal și de munte, dar și în sud-vestul țării, unde temporar înnorările se vor accentua și, în special după-amiaza și la începutul nopții, vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. În restul teritoriului astfel de fenomene se vor semnala pe areale restrânse. Izolat cantitățile de apă vor depăși 15…20 l/mp și vor fi condiții de grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16…18 grade pe litoral și în depresiuni și 24…25 de grade local în Moldova și Muntenia, iar cele minime se vor încadra între 3 și 13 grade. În orele dimineții, în partea de sud-est a teritoriului, izolat va mai fi ceață.
La București, vremea va fi ușor instabilă. În partea a doua a zilei, temporar înnorările se vor accentua și vor fi posibile ploi de scurtă durată, descărcări electrice și unele intensificări ale vântului. Temperatura maximă va fi de 22…23 de grade, iar cea minimă de 9…11 grade.
La munte, vremea va fi în general instabilă. Cerul va prezenta înnorări temporar accentuate și, mai ales după-amiaza și în prima parte a nopții, vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat cantitățile de apă vor depăși 15…20 l/mp și vor fi condiții de grindină. Temperatura aerului nu se va modifica semnificativ față de ziua precedentă.
La mare, vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil și izolat, ziua, vor fi condiții pentru averse slabe. Local se va forma ceață dimineața. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16 și 19 grade, iar cele minime între 11 și 13 grade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?