Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Jandarmii supraveghează adunările obștenilor


30 de jandarmi vor executa misiuni de ordine și siguranță publică în acest week-end, pe lângă activitățile permanente pe care Inspectoratul de Jandarmi Județean Vrancea le execută atât independent cât și în cooperare cu celelalte instituții.
Sâmbătă, de la ora 17.00, jandarmii vor asigura măsuri de ordine și siguranță publică cu câte un echipaj mobil de intervenție pe timpul disputării partidelor de fotbal din cadrul Superligii Vrancei și ligii a V-a la fotbal, grupa B, în localitățile Gugești și Dumbrăveni.
 Duminică, începând cu ora 10.00, Inspectoratul de Jandarmi Județean Vrancea va asigura măsuri de ordine și siguranță publică cu câte un echipaj mobil de intervenție pe timpul disputării partidei de fotbal din cadrul ligii a V-a la fotbal, grupa B, în localitățile Vânători, Vârteșcoiu, Odobești și Å¢ifești. De asemenea, la Sala Polivalentă din municipiul Focșani, jandarmii asigură măsuri de ordine și siguranță publică cu un echipaj mobil de intervenție la meciul din cadrul Diviziei A la handbal masculin, seria A, începând cu ora 11.00.
 Tot duminică, jandarmii vor fi prezenți și în comuneleTulnici, la Casa Obștii Tulnici, și Nereju, la Căminul Cultural Nereju, pe timpul desfășurării Adunării Generale Ordinare a membrilor obștilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?